Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської МТВК Юрій Щербаков офіційно вибачився перед кандидатом на посаду міського голови Львова Юрієм Локатирем

Кандидат на міського голову Львова Юрій Локатир відмовився від першого пункту свого судового позову щодо визнання виборів міського голови недійсними — повідомив 31 березня під час прес-конфекренції голова Львівської міської ТВК Олег Щербаков.
 Судову справу за позовом Юрія Локатиря 30 березня розглядали у Галицькому районному суді Львова. Нагадаємо, кандидат на міського голову Юрій Локатир звернувся до суду щоб оскарждити результати виборів міського голови через помилку у виборчих бюлетенях стосовно його місця праці. Насправді Юрій Локатир є директором торгового дому „Львів”, тоді як у виборчих бюлетенях вказано, що він є безробітним. Єдине, що присудив суд за позовом Юрія Локатиря щоб міська ТВК принесла йому офіційні публічні вибачення за допущену помилку. Під час прес-конференції Олег Щербаков офіційно вибачився перед Юрієм Локатирем за технічну помилку, допущену у бюлетенях для голосування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ