Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської обласної організації НСНУ назвав кандидатури на голову фракції „Наша Україна”

Голова Львівської обласної організації НСНУ Петро Олійник вважає, що голова фракції НУ в облраді має працювати протягом одного року і називає ряд достойних кандидатур на цю посаду. Про це Олійник повідомив у коментарі „Гал-info”.
„Мені стало відомо про намір Олега Семеновича скласти повноваження голови фракції, – сказав Олійник. – Це нормальне явище, тому що вважаю, що голова фракції повинен працювати лише один рік, оскільки ця посада несе чимале громадське навантаження”.
Серед ймовірних претендентів очолити посаду голови фракції НУ в Львівській обласній раді Петро Олійник назвав Олександра Старовойта, Олега Паску, Михайла Чемериса.
Коментуючи плановані ротації, Олійник зауважив, що плановані зміни не вплинуть на роботу фракції. „Фракція й далі працюватиме абсолютно стабільно, бо в ній працюють прогнозовані люди, які віддані ідеї української державності”.
Нагадаємо, на сьогоднішньому засіданні фракції НУ голова фракції Олег Мандюк вирішив скласти свої повноваження. Планується також, що на засіданні вирішуватиметься питання щорічної ротації голови фракції НУ у Львівській облраді.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ