Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської обласної організації Партії зелених України подає у відставку

Після оголошення офіційних результатів виборів Партія зелених України на виборах до Верховної Ради отримала лише 0.54%.  У Львівській області ПЗУ підтримало лише 0.18% виборців. Таким чином серед інших областей ПЗУ на Львівщині отримала найменшу підтримку виборців. Про це сьогодні, 6 квітня, “Гал-info” повідомила прес-служба Львівської обласної організації Партії зелених України.
Більше того, як показали результати виборів екологічна ідея поки що не сприймається українцями. У виборах взяло участь більше трьох екологічно спрямованих партій, проте жодна з них не потрапила до ВРУ, навіть у випадку, якщо результати  всіх цих партій взяти в сумі, екологічна ідея не була б представлена у ВРУ.
«Називаючи речі своїми іменами, я визнаю: ми програли вибори», - заявляє Микола Шморгай.  На думку голова ЛОО ПЗУ причин програшу є декілька: Львівський виборчий штаб спрацював добре, про що зокрема свідчить той факт що на виборах до Львівської міської ради Партія зелених отримала 0.84% голосів виборців, навіть не зважаючи на масштабні фальсифікації, які мають документальне підтвердження. Однак внаслідок поганої роботи центральних партійних структур, це досягнення було частково знівельоване. «Мені б не хотілося повінню скидати з себе вину за поразку на виборах і саме тому сьогодні я говорю про те, що йду у відставку з посади голови ЛОО ПЗУ. Я вже подав заяву про свою відставку керівництву партії, проте це не означає що я хочу вийти з партії чи припинити свою діяльність спрямовану на популяризацію зеленої ідеї на Львівщині. Окрім того, я йду у відставку, не бажаючи брати участь у внутріпартійних чварах, які негативно впливають на імідж та діяльність партії», - зазначив Микола Шморгай.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ