Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської обласної ради привітав освітян з їхнім професійним днем

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник привітав освітян з нагоди Дня вчителя. Текст привітання подаємо нижче:
„Шановні освітяни! Від імені обласної ради сердечно вітаю вас із Днем вчителя. Це свято педагогів, але воно дотичне до кожного із нас. Адже усі ми були учнями, студентами. На усе життя запам’ятовуємо свого першого вчителя, який відкриває нам двері у світ знань, а згодом – і в самостійне життя.
У нашому суспільстві здавна живе глибока повага до професії вчителя. Адже під його духовну опіку ми передаємо найдорожче – дітей, з надією, що вони не лише наберуться мудрощів науки, а й відкриють у собі той чи інший хист, щоб згодом віднайти своє місце в житті. Тому суспільство, а віднедавна і влада, з розумінням та увагою ставляться до вимог наших педагогів підвищити оплату праці, кардинально змінити якість їхнього життя. 
Шановні вчителі! Минув перший місяць нового навчального року. Нехай його продовження порадує нас усіх великими успіхами і здобутками, розкриє перед дітьми, учнівською молоддю нові можливості пізнання себе і світу, а педагогам принесе задоволення від їхньої нелегкої роботи. Щастя, здоров’я та добробуту Вам і Вашим родинам, дорогі вчителі!”. Повідомили впрес-службі Львівської облради.
Нагадаємо, День працівника освіти ми відзначаємо в першу неділю жовтня (цьогоріч – 1 жовтня).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ