Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської обласної ради вимагатиме звіту Олійника та Садового

Як стало відомо «Гал-іnfо» з достовірних джерел, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник вимагатиме звіту голови Львівської облдержадміністрації Петра Олійника, а також мера міста Львова Андрія Садового з питань щодо підготовки Львівщини до проведення чемпіонату з футболу Євро-2012.
Разом з тим, як повідомляють джерела, таке питання, перш ніж виноситись на сесію Львівської обласної ради, мало б розглядатися на президії. Президія з цього приводу не збиралася.
Натомість, як зазначила „Гал-іnfо” прес-секретар голови Львівської ОДА Іванка Попович, вона не володіє такою інформацією і відмовилась її коментувати.
Нагадаємо, сьогодні голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник офіційно вийшов зі складу оргкомітету з підготовки до «Євро – 2012». Як йдеться у повідомленні прес-служби облради, „оскільки оргкомітет, створений розпорядженням голови ЛОДА, не веде активної діяльності, не проводить засідання, то голова Львівської обласної ради не бачить змісту перебувати у складі даного оргкомітету, який не працює над виконанням покладених на нього завдань”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ