Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської облдержадміністрації застерігає від розхитування президентської вертикалі

Голова ЛОДА Петро Олійник закликав депутатів до розмови і пообіцяв, що готовий дослухатися до думки кожного депутата. Таку заяву він зробив під час своєї доповіді на позачерговій сесії ЛОР.

Голова облдержадміністрації заявив, що звільняє голів РДА за невиконання соціально-економічних показників, це ніяк не стосується політики. Зокрема, жоден з цих голів РДА не виконав розпорядження голови ЛОДА про створення промпарків. Також Петро Олійник обурився викликами на дебати на телебачення з боку Ростислава Новоженця і заявив про розхитування президентської вертикалі. Також закликав всіх до кінця відчути статус держслужбовця.
Нагадаємо, 23 травня голова ЛОДА Петро Олійник здійснив подання в Кабінет Міністрів України та Секретаріат Президента на звільнення дев’яти голів РДА Львівщини. 27 травня Петро Олійник звернувся до Секретаріату Президента України з проханням не подавати Вікторові Ющенку на підпис наказів про звільнення окремих голів РДА Львівщини до позачергової сесії Львівської обласної ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ