Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Голова Львівської облради доручив впорядкувати правовий статус музею на Лисенка,23а

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич підписав доручення за підсумками наради щодо проблемних питань із завершення реставрації, реконструкції та впорядкування права власності на комплекс приміщень Музею національно-визвольних змагань на вул. Лисенка, 23а у м. Львові, повідомила прес-служба Львівської облради.

Зокрема, Олег Панькевич доручив управлінню майном спільної власності обласної ради провести інвентаризацію комплексу приміщень Музею національно-визвольних змагань, а також разом із юридичним відділом подати пропозиції щодо впорядкування правового статусу комплексу приміщень музею.

Юридичний відділ спільно з постійною комісією обласної ради з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем повинні підготувати звернення до правоохоронних органів щодо встановлення осіб, причетних до руйнування вежі над пивницею Куркового братства та подати пропозиції проправове врегулювання документації на споруду з підвалами вежі над пивницею.

Також Олег Панькевич доручив підготувати звернення до міського голови м. Львова щодо вирішення питання про відселення мешканців будинку на вул. Лисенка, 23а та співфінансування з обласною радою завершення реставрації та реконструкції Музею національно-визвольних змагань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ