Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської облради провів прийом громадян

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич провів особистий прийом громадян. Мешканці львівщини переважно зверталися до голови облради з питаннями земельних, майнових стосунків, надання матеріальної допомоги, повідомила прес-служба Львівської облради.

За матеріальною допомогою, зокрема, звернулася мешканка, у якої згоріла хата, жінка, якій необхідні кошти для придбання медикаментів та ін.

Багато громадян скаржилися на порушення їхніх прав. Зокрема громадянин, який роками проживає на території нині діючого заповідника Розточчя, розповів про те, які у нього виникли проблеми з оформленням права власності на земельну ділянку. Ще одна жінка похилого віку звернулася до голови Львівської обласної ради за допомогою в отриманні акта на право власності на землю, бо уже упродовж кількох років цій старшій жінці доводиться оббивати пороги різних районних структур.

Ще один ініціативний представник громади, який приїхав зі с. Загірне Стрийського району, звернувся до голови Львівської обласної ради за допомогою у спорудженні спортивного міні-комплексу. У цьому селі уже діє фізкультурно-спортивний клуб, молодь проявляє велике бажання займатися спортом і для цього виявляє всяку ініціативу в облаштуванні своїми силами приміщень під спортзали. На думку голови Львівської обласної ради, обласна рада повинна напрацювати програму сприяння розвитку масового спорту.

Під час особистого прийому Олег Панькевич прийняв понад двадцять мешканців Львівщини. Голова Львівської обласної ради вважає, що такі прийоми важливі і для влади, і для людей. Олег Панькевич проводитиме прийоми громадян не тільки у м. Львові. Зокрема наступної п'ятниці він прийматиме громадян у двох районах області. Такі прийоми будуть систематичними.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ