Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Голова Львівської облради привітав студентів університету Франка

З нагоди початку нового навчального року у Львівському національному університеті імені Івана Франка на площі біля пам’ятника Івану Франкові відбулась урочиста академія. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Привітали студентів  ректор, проректори та декани факультетів, очільники області та міста,  колишні випускники Університету.

«Від імені депутатського корпусу обласної ради щиро вітаю Вас,  студентів, зі вступом до одного з провідних, без сумніву, вузів України. Бажаю сили та наснаги до навчання, здобуття обраних професій, щоб в подальшому працювати на розвиток та благо нашої держави, поповнюючи ряди висококваліфікованих спеціалістів різного спектру. Цікавих років навчання та незабутнього студентського життя!», - зазначив під час виступу голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Після виголошення Присяги Студента Львівського національного університету імені Івана Франка ректор вручив залікові книжки студентам першого курсу – представникам факультетів і коледжів Університету.

Також присутні хвилиною мовчання згадали та пом`янули студентів та випускників Франкового університету, які загинули під час подій на Євромайдані та захищаючи Україну на східних кордонах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ