Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської облради закликає міську раду бути послідовною

«Львівська міська рада дійсно не є у підпорядкуванні Львівської обласної ради, але треба бути послідовними. Коли була спільна сесія за участю депутатів міської та обласної рад і приймалося положення про наглядову раду, яка б відслідковувала процеси щодо підготовки до проведення чемпіонату Євро-2012, то при прийнятті рішення було чітко записано, що раз у квартал інформація про хід підготовки заслуховується за засіданні Львівської обласної ради», – зазначив «Гал-info» голова ЛОР Мирослав Сеник, коментуючи слова директора департаменту є Євро-2012 Олега Засадного про те, що ЛМР відмовилися доповідати на сесії ЛОР щодо підготовки міста до проведення чемпіонату, оскільки «обласна рада не має права вимагати будь-що від міськради».
«Цей пункт було включено за погодженням і якщо тепер Львівська міська рада відкликає це положення, то чи додасть їй це іміджу? Я вважаю і переконаний, що громадськість Львівщини має право знати та мати інформацію про хід підготовки до проведення Євро-2012», – додав Сеник.
Нагадаємо, 23 січня голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник офіційно вийшов зі складу оргкомітету з підготовки до Євро-2012, „оскільки оргкомітет, створений розпорядженням голови ЛОДА, не веде активної діяльності, не проводить засідання, то голова Львівської обласної ради не бачить змісту перебувати у складі даного оргкомітету, який не працює над виконанням покладених на нього завдань”. Після п`ятничного засідання колегії Львівської ОДА голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник заявив, що вимагатиме звіту міста та області по підготовці до Євро-2012.
У ЛМР від ЛОР надійшов лист із проханням 19 числа виступити на сесії Львівської обласної ради зі звітом по підготовці до Євро-2012, і у відповідь на це директор департаменту Євро-2012 Олег Засадний заявив, що вважає некоректними такі заяви з боку людини, яка вийшла зі складу оргкомітету, і що місто не збирається звітувати перед ЛОР.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ