Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Голова Львівської ОДА готовий взяти під своє крило компанію SAMSUNG

Віктор Шемчук готовий зустрітись із представником компанії SAMSUNG задля налагодження співпраці компанії на Львівщині. Про це повідомлялось 11 жовтня під час зустрічі в рамках XIII Міжнародного Економічного Форуму голови ОДА Віктора Шемчука з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіка Корея в Україні Кім Ин Цжун. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема Віктор Шевчук наголосив, що на сьогодні співпраця між Львівщиною та Республікою Корея є недостатньо налагодженою. Тому потрібно спільно ще багато працювати в цьому напрямку.

Своєю чергою,  Кім Ин Цжун відзначив, що в Україні вже реалізується декілька великих проектів. Зокрема, компанія SAMSUNG добре представлена у м. Харків.

«Ця потужна корейська компанія прагне мати своє представництво у Львівському регіоні, а тому я як Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Корея в Україні прошу Вас посприяти у реалізації цього задуму», – зазначив пан Посол.

Голова ОДА запевнив гостей, що особисто зустрінеться із представником SAMSUNG  аби зрушити це питання з мертвої точки: «Ми запрошуємо Корейських інвесторів до співпраці і гарантуємо їм особисту опіку та офіційне сприяння», – запевнив очільник Львівщини.

Також Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Корея в Україні наголосив, що багато компаній з Кореї захочуть інвестувати в економіку України та Львівщини зокрема після підписання України Угоди Про Асоціацію з ЄС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ