Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської ОДА Михайло Сендак привітав мешканців Львівської області з Днем Соборності

Голова Львівської ОДА Михайло Сендак привітав мешканців Львівської області з Днем Соборності 22 січня. Текст привітання подаємо повністю:
„22 січня 1919 року було ухвалено Акт Злуки Української народної республіки та Західноукраїнської народної республіки. В універсалі Директорії УНР наголошувалось: "Здійснились віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України, віднині є єдина незалежна Українська народна республіка".
Злуку східних і західних українських земель вважають Днем народження єдиної незалежної соборної України.
Таке ж єднання і порозуміння потрібне нам зараз. Цьогоріч українці вчергове обиратимуть своїх найкращих і найгідніших представників до органів врядування усіх рівнів. Для багатьох цей вибір буде нелегким, адже  в суспільстві недовіра до політиків зростає з кожним днем і це можна зрозуміти. Але перед нами постає ще один шанс потвердити перемогу чесних і патріотичних ідеалів, які наші громадяни раз і назавжди задекларували на Майдані. Попри сумніви і зневіру, яка нас охоплює, пам’ятаймо, що мета у нас одна і незмінна - міцна і сильна держава з верховенством права і закону. Це прагнення - спільне для українців і сходу і заходу.
Хочу побажати усім краянам міцного здоров’я, гараздів, сили духу і терпіння. Тільки спільність, єдність і непоборність можуть допомогти усім нам збудувати нарешті славну і потужну незалежну державу.”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ