Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської ОДА переконаний, що облрада не має підстав виселяти їх з будівлі

Згідно із законом, Львівська обласна рада наразі не має ні повноважень, ні підстав виселяти облдержадміністрацію з приміщень на вул. Винниченка,18, – про це вчора, 9 грудня, під час брифінгу журналістам повідомив голова Львівської ОДА Олег Сало.

Додамо, що на сесії Львівської обласної ради, що відбудеться 17 грудня, планують розглянути питання про позбавлення Львівської ОДА делегованих їй у 1998 році повноважень від Львівської облради.  Окрім того, на сесії розглядатимуть ще й звіт голови Львівської ОДА Олега Сала, який передбачає висловлення йому оцінки за роботу.

Голова фракції УДАР Оксана Юринець внесла на розгляд питання про припинення дії договору оренди Львівської ОДА приміщень на вул. Винниченка.

Водночас Олег Сало пояснив, щоби розірвати таку угоду, потрібно попередити за місяць до цього. «Ніяких попереджень не було», – наголосив він. Відтак, констатував, що для цього  (розірвання угоди, - ред.) нема законних підстав.

«Щодо виселення, то там є ще судові процеси… Питання знято, воно не обговорюється. Це є політичне питання», – зазначив голова Львівської ОДА.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ