Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської ОДА Петро Олійник прозвітував прем’єр-міністру про стан справ в області у першому кварталі цього року

Сьогодні, 6 квітня, голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник зустрівся з прем’єр-міністром України Юрієм Єхануровим і прозвітував про стан справ в області у першому кварталі цього року. Про це повідомила Іванка Попович, прес-секретар голови ОДА.
Юрій Єхануров у розмові з керівником Львівської області відзначив, що задоволений зменшенням падіння об’ємів виробництва на Львівщині з 19% до 1,4%, виконанням надходжень до бюджету у І кварталі цього року, а також зменшенням у березні заборгованостей з виплати заробітної платні. За словами прем’єр-міністра України, економіка Львівщини набула позитивних та динамічних тенденцій.
Юрій Єхануров дав окремі доручення голові облдержадміністрації Петру Олійнику щодо розвитку промислових підприємств Львівщини, водопостачання сільських населених пунктів, функціонування підприємств гірничої хімії та видатків на культуру.
Додатково Петро Олійник обговорив з Юрієм Єхануровим питання стану фінансування програм пов’язаних із святкуванням 750-річчя міста Львова та 150-річчя з дня народження Івана Франка. Прем’єр-міністр України дав додаткові доручення щодо прискорення фінансування цих програм.
Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров зазначив, що позитивно оцінює роботу області у першому кварталі цього року та задоволений звітом керівника Львівщини.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ