Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Голова Львівської ОДА Петро Олійник приступить до роботи 3 грудня

Голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник сьогодні у стінах ЛОДА провів консультації із своїми заступниками з питань формування бюджету на 2008 рік та інших питаннях соціально-економічного розвитку Львівщини. Про це він повідомив «Гал-info».
«До 2 грудня я перебуватиму у лікарняній відпустці, а вже 3 грудня вийду на роботу, як і передбачено чинним українським законодавством. Сьогодні я провів консультації та наради із своїми заступниками щодо питань бюджету на наступний рік та інших важливих для області питаннях, адже треба готуватись і до сесії Львівської обласної ради, яка відбудеться у грудні цього року. Із моїм здоров’ям усе в порядку, я і надалі буду приходити на роботу і в такому режимі проводити наради по важливих питаннях, а оперативними питаннями буде займатися виконувач обов’язків голови Львівської ОДА Валерій П’ятак», — сказав Петро Олійник.
Нагадаємо, 29 жовтня в Австрії голові Львівської обласної державної адміністрації Петру Олійнику було зроблено операцію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ