Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської ОДА провів зустріч з Президентом інституту європейських регіонів

6 жовтня голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник провів зустріч з Президентом інституту європейських регіонів Францем Шаусбергергом – повідомили в прес-службі ЛОДА.
У ході зустрічі сторони обговорили питання економічного розвитку регіонів та шляхи поглиблення співробітництва між Австрією, в тому числі землею Зальцбург та Львівською областю у туристичній та інших сферах. Також йшлося про співпрацю у реалізації проекту „Золота підкова”.
Франц Шаусбергерг висловив думку, що основним ресурсом Львівської області є її культурна спадщина та туристичний потенціал. Франц Шаусбергерг наголосив на тому, що розбудова спільної Європи можлива у першу чергу завдяки активному співробітництву регіонів. І Львівській області необхідно активно долучатися до діалогу між регіонами Європейських країн. На переконання Президента інституту європейських регіонів, європейські держави високо оцінюють прагнення України набути статус кандидата на вступ до Європейського Союзу. Серед іншого, сторони вони обговорили суспільно-політичну ситуацію в обох державах та давні історичні зв’язки українськими та австрійськими культурами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ