Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської РДА образилась, що її не запросили на Форум місцевого розвитку

Офіційну заяву Христина Замула опублікувала на своїй Facebook-сторінці.
Христина Замула

Як зазначила голова Львівської РДА, Форум місцевого розвитку, який розпочався 2 вересня у Трускавці, одним із співорганізаторів якого є Львівська обласна рада, позиціонує себе, як майданчик для координації зусиль місцевих та національних органів влади, бізнесу та неурядових організацій для забезпечення розвитку регіонів.

Відповідно до такого анонсу, Форум мав би стати платформою для активного обговорення та пошуку ефективних рішень насамперед між представниками влади на місцях, які найкраще знають та розуміють проблеми і потенціал своїх населених пунктів, громад та районів.

"Однак на практиці подія має більше запитань, ніж відповідей. За яким принципом обирали учасників? Чому до участі не залучили представників районів? Особливо дивно виглядає те, що представників іноземних держав запросили, а голів РДА Львівщини - ні. Цікавою є ситуація, коли розповідають про процеси в районах, їх досягнення, якісну комунікацію та співпрацю усіх гілок влади, а по факту - ці питання обговорюють люди, котрі не мають до цього жодного стосунку.

Ми щиро надіємося, що дана ситуація - це лише недолуга помилка організаторів Форуму. І надалі слова відповідатимуть діям.

Ми завжди готові до співпраці та обміну досвідом. Адже тільки разом можна збудувати добробут Львівщини та України загалом", - додала Христина Замула.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський призначив Христину Замулу головою Львівської районної державної адміністрації Львівської області своїм розпорядженням від 26 лютого 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ