Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Голова Львівської ТО РПЛ вимагає закрити один з відділів обллікарні через аварійний стан

Голова Львівської ТО РПЛ Микола Іщук вимагає негайно закрити відділ діабетичної стопи ендокринної хірургії Львівської обласної лікарні через жахливі умови лікування та аварійний стан приміщення. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Микола Іщук разом з громадськими активістами оглянув приміщення відділення в рамках підготовки проекту зі збору коштів на його ремонт, але виявили, що приміщення не підлягає ремонту.

«Було запропоновано долучитися до збору коштів на ремонт відділу діабетичної стопи ендокринної хірургії Львівської обласної лікарні. Ідея сподобалася і я запропонував головному лікарю Михайло Гичці оглянути ці приміщення, те що там побачив: повна антисанітарія, пацієнти на коридорах в брудних, допотопних ліжках, каталки з залишками їжі, сирість і, вибачте, сморід». – повідомив він.

Микола Іщук закликав генерального директора лікрані та обласну владу Львівщині, якій належить лікарня, негайно закрити відділення, адже лікувати людей в ньому не можливо, а ремонту воно не підлягає.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ