Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова міської НСНУ Олег Мандюк пропонує Олійнику визначитись з посадами

Напередодні проведення обласної конференції НСНУ голова Львівської обласної організації партії „Народний Союз Наша Україна”, голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник має визначитись із доцільністю перебування відразу на обох посадах. Таку думку в коментарі „Гал-info” висловив голова Львівської міської організації партії НСНУ Олег Мандюк.
„Ми будемо пропонувати свого кандидата на посаду голови обласного осередку НСНУ, якщо до часу проведення конференції Петро Михайлович не визначиться з перебуванням на одній із своїх посад, – каже Мандюк. – Треба зрозуміти, що міська організація НСНУ не ставить питання про перевибори, а лише про доцільність перебування Олійника на двох посадах, що шкодить як одній так і іншій роботі”.
Як запевнив Мандюк, це питання не є питанням недовіри до Петра Олійника, а лише висновком з того, що таке суміщення очільника обласної партії не є корисним для НСНУ. „Партійна організація має більше впливати на ситуацію в області”, – резюмує Мандюк.
Нагадаємо, наприкінці 2007 року Львівська міська організація партії НСНУ оприлюднила свою заяву про недопустимість перебування Петра Олійника на двох посадах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ