Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Голова МОК заявив про готовність до "найкращої в історії Олімпіади"

Сочі повністю готове до проведення найкращих в історії зимових Олімпійських ігор, заявив на прес-конференції в головному медіацентрі Ігор-2014 президент Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах.

На його думку, спортсменам особливо сподобається близькість розташування об'єктів Олімпіади.

"В Сочі все готово до проведення найкращої в історії Олімпіади. Ми побували в олімпійських селах, поспілкувалися зі спортсменами і не сумніваємося, що все пройде на найвищому рівні", - зазначив Бах.

"Всі об'єкти сучасні, вони протестовані, всі вони дуже високої якості і забезпечують чудові умови для спортсменів. Головна концепція, що спортсмени живуть дуже близько від олімпійських об'єктів: 80% спортсменів можуть встати з ліжка і пройти пішки до місця змагань. Такого я не бачив на жодних Олімпійських іграх. Спортсменам це сподобається", - додав президент МОК.

Бах також нагадав, що на Іграх у Сочі візьме участь рекордна кількість олімпійських комітетів, а 75 тисяч годин трансляції глядачі побачать більш ніж у 200 країнах світу.

Нагадаємо, що Бах став президентом МОК у вересні 2013 року, залишивши позаду на виборах у тому числі і президента НОК України Сергія Бубку, який також балотувався на посаду головного олімпійця світу.

Слід зазначити, що змагання у Сочі почнуться вже 6 лютого, а урочиста церемонія відкриття Ігор відбудеться 7-го числа на Олімпійському стадіоні, розташованому безпосередньо у місті.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ