Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Голова Нацполіції України бере участь у щорічній конференції керівників поліцейських відомств світу

1/2
Свою роботу конференція Міжнародної асоціації керівників поліції розпочала 6 жовтня. Вона триватиме упродовж чотирьох днів у Флориді (Сполучені Штати Америки). У ній беруть участь керівники поліції понад 100 країн світу. Про це інформує Департамент комунікації Національної поліції України.

До складу української делегації, яку очолив Голова Національної поліції України Сергій Князєв, увійшли керівники структурних підрозділів Нацполіції. Перший день Конференції присвячено розгляду питань маркетингу та рекрутингу, зокрема — використанню в роботі нової кадрової політики. Відтак  учасникам заходу презентували новітні стратегії та технології залучення кваліфікованого персоналу для служби в поліції.

Іноземні колеги поділилися досвідом щодо всіх етапів пошуку та тестування кандидатів на посаду – від підготовки інформації та рекламних роликів для розміщення на сайтах до формування фахівцями психологічного профілю майбутнього працівника. Це дає можливість в подальшому раціонально використовувати розумові здібності та психологічні якості поліцейського під час кар’єрного росту, а також підтримувати його мотивацію.  Такий супровід поліцейського триває до моменту виходу його на пенсію. 

Під час зустрічі увагу учасників закцентували на  різноманітних методах і способах підвищення мотивації поліцейських. Зокрема, учасники конференції розглянуть широкий спектр способів заохочення кращих поліцейських. Серед таких способів, який закордонні колеги  використовують як один з «бонусів» за відмінну службу – заохочення близьких родичів працівника відомства.

Голова Нацполіції Сергій Князєв  зазначив, що питання, винесені на розгляд учасників конференції, є актуальними для поліції України.

«Реформа кадрової роботи, як і всього нашого відомства, триває. І закордонні новації у сфері кадрової політики для української  поліції є дуже цінними», - наголосив Сергій Князєв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ