Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Здоров'я

Голова найбільшої фракції Львівської облради кілька днів провів у реанімації через важку травму

Голова найбільшої фракції Львівської облради "Європейська Солідарність", відомий львівський хірург-онколог Олег Дуда отримав важку травму внаслідок падіння під час ожеледиці. Про цей випадок Олег Дуда написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вважаю за доцільне розповісти Вам, що зі мною трапилось. В житті так буває, що ми стаємо заручниками трагічного збігу обставин. Один крок може поставити під загрозу здоров’я і, навіть, життя. Так сталося і зі мною. Я впав поряд із своїм автомобілем. Як наслідок – зламані ребра. Ніби нічого страшного, досить типова травма, амбулаторне лікування, вже намальовані наступні плани. Але не все так просто. «Коли хворіють лікарі, потрібно за ним поспостерігати», - сказав досвідчений професор Трутяк, і мене залишили в лікарні. Адже на наступний день справді розпочався фатальний каскад подій - раптова, прихована, потужна кровотеча.

Як результат, важка травма, операція і кілька днів проведених в реанімації. Однак зараз я обіймаю найрідніших і щиро дякую за можливість, адже тепер набагато більше це ціную. Тому пильнуйте себе і бережіть своє здоров’я. Інколи щоденні турботи і шалений ритм життя можуть призвести до поганих наслідків", - написав Олег Дуда.

Як стало відомо Гал-інфо, Олег Дуда травмувався 22 грудня на вул. Туган-Барановського. Після падіння його госпіталізували до 8-ї міської клінічної лікарні м.Львова. 

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, операцію із видалення гігантської 20-кілограмової пухлини, яку у Львівському онкологічному регіональному лікувально-діагностичному центрі провів хірург-онколог Олег Дуда внесли у п'ятірку важливих досягнень в онокології.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ