Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова обласної ради вітає краян з новорічними та різдвяними святами

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник звернувся до мешканців Львова та області з новорічним вітанням. Текст привітання подаємо нижче:
„Дорогі краяни!
Добігають останні дні 2006-го року. У цей час ми збираємося за святковими столами, щоб урочисто зустріти Новий рік і згадати про найсуттєвіші події року, що минає.
То яким був 2006-й рік для держави і для кожного з нас зокрема? Згадуючи події останніх місяців, ми переживаємо суперечливі почуття. Насамперед, це був рік виборів до Верховної Ради та місцевих рад. Їх результати стривожили українське суспільство, адже до влади повернулися сили, які сьогодні намагаються повернути Україну у часи кучмізму з усіма їх наслідками – авторитарною системою влади, хабарництвом, протекціонізмом, відвертою ворожістю до національної культури та української мови. Молодій українській демократії, яка бачить свою державу у Європі, кинуто серйозний виклик. І в наступному році ми повинні дати на нього переконливу, однозначну відповідь  про те, що нас ніхто не змусить повернутися в минуле.
Не перебільшу, коли скажу, що на Львівщині на сторожі прав і свобод її мешканців стоять насамперед органи місцевого самоврядування, і в першу чергу – обласна рада. Я пишаюся тим, що мої колеги по раді були чесними перед виборцями, даючи політичні оцінки подіям у парламенті, реагуючи на призначення нинішнього прем’єр-міністра і нового уряду. Та водночас за шість місяців 2006 року обласна рада ухвалила понад 180 рішень. Окремі з них визначають економічний, гуманітарний розвиток регіону на наступне десятиліття. Обіцяю, що такою ж плідною та злагодженою буде робота ради і в новому, 2007-му році. 
Шановні друзі!
Я переконаний, що в наступному році ми зробимо впевнені кроки на шляху до справедливості, до гідного життя. А сьогодні я хочу привітати усіх вас із Новим роком та святом, яке прийде у наші оселі вже через кілька днів – Різдва Христового. Нехай вас об’єднає і зігріє тепло родинного вогнища.
Бажаю кожній родині Божого благословення і здоров’я. Любові і радости! Веселого Різдва! Щедрих колядок! Смачної куті! Здійснення усіх мрій і бажань!
З Новим роком!”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ