Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова облдержадміністрації Петро Олійник привітав учасників ХІІІ Форуму видавців

Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник виступив на відкритті ХІІІ Форуму видавців і привітав його учасників, наголосивши на важливості проведення подібних заходів, а також пообіцяв посприяти у вирішенні проблем задля розвитку галузі книговидання – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської ОДА. Текст виступу подаємо нижче:
„Львів – це місто з давніми традиціями книговидання. Культурне спілкування протягом століть вже звично відбувається тут через друковане слово. З огляду на це символічним є проведення Форуму видавців власне у Львові.
Форум – це подія, яка покликана нейтралізувати літературні міжусобиці і дозволити всім долучитися до прекрасного фестивалю художнього слова, – пам’ятаймо про це. Форум єднає людей з різними смаками, людей різних генерацій, різних світобачень. Форум об’єднує їх взаємною повагою і взаємним визнанням.
Львівська обласна державна адміністрація складає велику подяку письменникам та книговидавцям, які у складних умовах якісно і совісно роблять свою справу, даруючи нам, читачам, мудрі, красиві та корисні книги. Саме ці книги свідчитимуть у майбутньому про наші з Вами здобутки, плекатимуть пам’ять про нас і дадуть можливість потрапити на полиці історії тим, хто цього заслужив.
Книга завжди була і буде найважливішою, якою вона є в цей день для нас. Влада області і надалі підтримуватиме Форум видавців і максимально сприятиме книговиданню. Форум – це також можливість спілкування урядовців з громадою. Сподіваємося, ми зможемо тут обговорити рішення проблем, які нас турбують, задля ширшого розвитку галузі книговидання у Львівській області та в Україні”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ