Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова облради не втручатиметься у конфлікт, що склався у Бродівській райраді

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник не втручатиметься у конфлікт, який склався у Бродівській райраді. Про це він повідомив під час прес-конференції.
„У мене немає повноважень вирішувати конфлікти органів місцевого самоврядування, це є зовсім інша структура, яка повинна самостійно займатись вирішенням своїх питань. Перш за все у цьому випадку повинні працювати лідери обласних партійних організацій”, - зазначив Сеник.

Нагадаємо, 12 грудня депутати Бродівської районної ради від фракцій «Нашої України» та БЮТу ініціювали проведення сесійного засідання у закритому режимі. Під час сесії мали розглядатися складні питання, зокрема, щодо медичного обслуговування. Проти такого рішення виступили депутати ВО «Свобода». У ході сесії виник конфлікт, коли більша частина депутатів Бродівської райради запропонувала вигнати із сесійного залу людей, які прийшли на засідання, а також п’ятьох депутатів ЛОР. З такою ініціативою виступила президія районної ради. Натомість депутати-свободівці заблокували роботу сесії з допомогою сирен і свистків.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ