Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова облради та його заступники вже визначилися, куди підуть на Свято першого дзвоника

Мирослав Сеник на Свято першого дзвоника відвідає юридичний інститут МВС та Національний університет «Львівська політехніка» — повідомив «Гал-info» керівник прес-служби Львівської обласної ради Василь Терещук. 2 ж вересня, за його словами, голова ЛОР відвідає військовий інститут «Львівської політехніки», в який, нагадаємо, приїде міністр оборони Анатолій Гриценко та командувач Сухопутних військ України Валерій Фролов.

 Заступник голови обласної ради Микола Горинь, як він повідомив «Гал-info», отримав багато запрошень на святкові лінійки першого вересня, однак свій вибір, швидше за все, зупинить на Львівському державному інституті фізкультури.
 Ще один заступник голови ЛОР Лев Захарчишин першого вересня відвідає святкову лінійку у Львівському національному лісотехнічному університеті, а в суботу, 2 вересня, - лінійку у Львівському державному військовому ліцеї з посиленою військовою та фізичною підготовкою імені Героїв Крут. Про це він повідомив «Гал-info».
 Заступник голови облради Іван Денькович першого вересня відвідає середню загальноосвітню школу №18, в якій, нагадаємо, тривалий час був директором.
 «Я багато чим завдячую своїй рідній школі: педагогічному та батьківському колективу. Саме завдяки їхній підтримці я спочатку став депутатом міської ради, а потім обласної. Отож, куди йти на перший дзвоник, в мене навіть не виникало запитання», — пояснив «Гал-info» Іван Денькович.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ