Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Синютка зустрінеться з активістами, які звинувачують Умрихіна, що той продав волонтерські авто

Голова Львівської ОДА Олег Синютка планує організувати цього тижня зустріч з активістами громадських організацій, що підписались під зверненням БФ "Допомога і турбота" щодо ганебного факту продажу волонтерського автомобіля, до якого причетний Андрій Умрихін, керівник департаменту цивільного захисту Львівської ОДА.

Зокрема, про це журналіста Гал-інфо повідомила керівник прес-служби Львівської ОДА Андріана Гринишин. "Голова ОДА планує зустрітись з активістами та представниками благодійного фонду "Допомога і турбота", аби особисто почути їх позицію щодо Андрія Умрихіна та фактів, котрі їм відомі про ймовірний продаж волонтерського автомобіля", - зазначила Андріана Гринишин.

За її словами, час проведення такої зустрічі наразі невідомий, його журналістам Гал-інфо назвуть згодом.

Нагадаємо, волонтери та громадські організації Львівщини звернулись до голови Львівської ОДА Олега Синютки щодо ганебного факту торгівлі волонтерськими автомобілями, до якого причетний директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Андрій Умрихін. Звернення, яке ініціював БФ "Допомога і турбота", підтримали найвпливовіші волонтерські організації Львова. 

Нагадаємо, 1 квітня волонтери та громадські організації Львівщини звернулись до голови Львівської ОДА Олега Синютки щодо ганебного факту торгівлі волонтерськими автомобілями, до чого причетний директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Андрій Умрихін. Звернення, яке ініціював БФ "Допомога і турбота" підтримали найвпливовіші волонтерські організації Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ