Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Перемишлянської РДА подав у відставку

Сьогодні, 20 квітня, голова Перемишлянської РДА Василь Хміль подав заяву про відставку — про це «Гал-info» повідомив голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник.
   За його словами, цей крок був зроблений за власною ініціативою Хміля і не пов’язаний із господарськими питаннями в районі. „Я вважаю його кваліфікованим спеціалістом, а тому пропонуватиму йому інші посади у виконавчій владі Львівської області, а вже сам Хміль має визначитися чи приймати мої пропозиції”, — зазначив Петро Олійник.
Окрім того, голова Львівської ОДА, заявив, що 5 травня під час колегії ЛОДА будуть проведенні і інші кадрові питання щодо голів РДА, враховуючи їхню компетентність та успішність.
Зауважимо, що Василь Хміль є членом НСНУ. „Наша Україна” здобула перемогу на парламентських виборах у Перемишлянському районі із 10% відривом від найближчих переслідувачів. У зв’язку з цим Петро Олійник наголошує на тому, що кадрові рішення, які прийматимуться у Львівській області, не будуть відштовхуватися від партійної приналежності.     
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ