Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова „Пори” у Львівській облраді каже, що тиску на Рожнятовського і Малярчука не буде

Голова „Пори” у Львівській обласній раді Олег Кристиняк стверджує, що тиску на Рожнятовського і Малярчука, принаймні з його боку, не буде.
Про це він сказав „Гал-info”, коментуючи інформацію про тиск на Андрія Рожнятовського і Дем’яна Малярчука з боку однопартійців за небажання голосувати за рішення про приватизацію об’єктів спільної власності громад Львівщини.
За словами Кристиняка, коли з переліку об’єктів було вилучено три „одіозних об’єкти” (йдеться про викуп орендованих ТзОВ „Редакція газети „За вільну Україну” нежитлових приміщень на вул Вороного, 3, нежитлових підвальних приміщень по вулиці Коперника, 17, і нежитлових приміщень четвертого поверху на проспекті Шевченка, 28), він підтримав рішення про приватизацію решти 14, яке ставилося на сьогоднішній сесії.
Нагадаємо, сьогодні депутат обласної ради від НСНУ, член новоутвореного міжфракційного об’єднання „Нова Галичина” Олег Паска повідомив про те, що на двох депутатів Львівської обласної ради від фракції „Пора” Андрія Рожнятовського і Дем’яна Малярчука однопартійці чинитимуть тиск за небажання голосувати за відверто непрозорі рішення про приватизацію об’єктів спільної власності громад Львівщини. Саме ці питання не підтримала вчорашня і сьогоднішня сесія ЛОР.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ