Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

СЕО ПриватБанку: "Я ніколи і ніде не бачив того, що вчора відбулось в ПБ"

У Дніпрі 12 вересня відбулась зустріч журналістів із Головою правління ПриватБанку Петром Крумханзлом. Про це повідомляє кореспондент Гал-інфо.
Петр Крумханзл - СЕО Приватбанку. Фото: Гал-інфо

"Ми запросили вас сьогодні в Дніпро, щоб продемонструвати наші останні інновації. Але я не можу розпочати день сьогоднішній, не згадавши про події минулого дня. Впевнений, що багатьох з вас цікавить запитання: "Що це було? Чому до трьох офісів банку приїздить з обшуком поліцейський загін озброєних спецпризначенців? Кому це вигідно?" – сказав Петр Крумханзл.

"Перш за все хочу заспокоїти клієнтів та співробітників. Банк працює так, як завжди: ми продовжуємо бути найприбутковішим банком країни та забезпечуємо 60% прибутку всієї банківської системи. Сьогодні ПриватБанк демонструє рекордні результати, яких банк не мав навіть в найуспішніші часи до націоналізації. Ми третій найбільший платник податків в країні – 90% прибутку, а це більше 11 млрд грн – ПриватБанк сплатив державі як дивіденди. Більш того ми впроваджуємо найсучасніші технології та інновації. Ми не хочемо спекулювати та йти шляхом теорій змови, але нас непокоїть позиція деяких правоохоронних органів щодо банку",  – додав він.

Голова правління Приватбанку зокрема зазначив: "Банк беззаперечно виконує всі норми закону та завжди співпрацює з правоохоронними органами. Але маємо визнати, що все частіше дії правоохоронців виглядають, як спроби тиску та дискредитації банку. ПриватБанк готовий виборювати справедливість, аргументувати та відстоювати свої позиції в судах, ми готові захищати ділову репутацію наших співробітників від наклепів, а добре ім’я банку – від пліток та перекручувань. Ми готові захищати ті позитивні реформи, що вже відбулись в ПриватБанку з 2016 року. А прозорість – головне з цих надбань: від міжнародних стандартів звітності до вимог фінансового моніторингу, від незалежної наглядової ради до прозорих закупівель."

Петр Крумханзл подякував громадськості та ЗМІ за підтримку та небайдужість, а також додав, що впевнений, що новин про прибуток, інновації та позитивні зміни, буде більше, ніж про суди, обшуки та допити.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ