Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова та заступники Сокальської РДА заховалися від мітингувальників

Голова Сокальської РДА Карташова Н. (Партія регіонів), її заступники Христинич М.(Наша Україна), Фарин Л. (Наша Україна), Савчук П. (КУН) втекли, залишили свої робочі місця та опломбували приміщення. О 14.15 год, вони попили кави, вийшли усі четверо із управління культури, що в центрі міста та побігли додому. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук депутат від ВО «Батьківщина» Анна Костюк.

«Від кого ви сховалися, чому не вийшли до людей?! Що ви скажете своїм дітям та матерям? Чому ви покинули робоче мівце? За весь час протистоянь суспільства і влади голосу чиновників не було чути, ані на радіо, ані в газеті. На совісті кривавої влади смерті та муки тих, хто честю і совістю стояв на барикадах.

Відповідно громадяни Сокальщини разом із депутатами створили комісію та печаткою районної ради додатково опломбували усі приміщення Сокальської РДА, група активістів стоятиме на варті цілу ніч.

Сокаль це тільки маленька частка України, але це наша Батьківщина. І тут ми повинні кожною своєю дією,кожним словом доводити владі – ми не будемо жити по сталінських законах, ми маємо право на вільну країну, ми не толеруємо прихвостнів злочинної влади і не вважаємо їх владою. І Ччекаємо реакції тих, хто вдягає вишиті сорочки називає себе націоналістами, а фактично служить злочинній владі», - написала Анна Костюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ