Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Голова Верховного суду не є підозрюваним, – Генпрокуратура

Голова Верховного Суду України Василь Онопенко не є ані обвинуваченим, ані підозрюваним у жодній зі справ, які розслідує Генпрокуратура. Про це повідомила сьогодні прес-служба Генеральної прокуратури.

«Генеральна прокуратура України не має жодних претензій до голови Верховного Суду України Онопенка В.В., який не є обвинуваченим чи підозрюваним у жодній з кримінальних справ, що перебувають у провадженні Генеральної прокуратури», – сказано в повідомленні.

ГПУ інформує, що Головне управління з розслідування особливо важливих справ проводить досудове слідство у кримінальній справі щодо доньки голови ВСУ Ірини Онопенко та її колишнього чоловіка Володимира Котлярова про «заволодіння шляхом шахрайства грошовими коштами гр. Ксьондзенко В.П. в іноземній валюті у сумі, еквівалентній 2,4 мільйона гривень».

«Оскільки під час проведення дослідчої перевірки та досудового слідства особи, підозрювані у вчинені злочину, ухилялися від правоохоронних органів та їх місце перебування не було встановлено, слідчими на підставі мотивованих постанов Печерського районного суду м. Києва, проведено обшуки в місцях їх можливого знаходження в належних їм п’яти житлових приміщеннях, у тому числі в приватному будинку в м. Києві, де за наявною інформацією перебувала Онопенко І.В.», – сказано в повідомленні.

«При цьому, відповідно до інформації Київського міського бюро технічної інвентаризації, право власності на вказаний будинок взагалі ні за ким не зареєстровано», – зазначає ГПУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ