Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Верховної Ради України привітав податківців

Голова Верховної Ради України Олександр Мороз привітав податківців з нагоди 10-ї річниці створення Державної податкової адміністрації України.
Текст привітання подаємо нижче:
„Щиросердно вітаю Вас зі знаменною датою – 10-ю річницею створення Державної податкової адміністрації України.
Сьогодні особливо приємно зазначити, що пройдений Вами за роки незалежності непростий шлях становлення та розвитку і досягнуті результати переконливо свідчать, що навіть у складних умовах перехідного періоду система державного оподаткування може діяти злагоджено та ефективно, на цивілізованих правових засадах, в цілому добре справлятись з покладеними на неї суспільством нелегкими обов’язками.
Адже нині податкова служба займає особливе місце серед державних органів управління, виступаючи своєрідним визначником та регулятором фінансової температури економічного розвитку, від зваженої, обґрунтованої та справедливої роботи якого значною мірою залежить відповідний діловий клімат в державі. Тому суспільство цінує цілеспрямовану політику податкових органів на встановлення партнерських відносин з платниками податків, а громадяни дедалі краще розуміють, що виважені податки – це розумна ціна за нормальне проживання у цивілізованому світі.
Головна передумова Вашої успішної діяльності – це висококваліфіковані, досвідчені і справді незаплямовані кадри, які ділом доводять, що для сучасного податківця щирі, безкорисливі помисли про державні та народні інтереси – не просто слова. Саме про це свідчать і чималі та своєчасні надходження до державного бюджету, які сприяють успішному виконанню, насамперед, його важливих соціально-економічних програм.
Ми високо цінуємо також і постійну турботу працівників Служби про майбутній розвиток країни, їхній вагомий внесок у законодавче забезпечення реформування податкової системи, її наближення до нагальних потреб і невідкладних завдань національної економіки, а також європейських і світових стандартів. Запевняю, що у цій важливій роботі Ви завжди знайдете своєчасну і всебічну підтримку з боку Верховної Ради України.
Щиро бажаю усім працівникам податкової служби доброго святкового настрою, міцного здоров’я, щастя і благополуччя, нових успіхів і здобутків в ім’я економічного процвітання України”.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ