Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Голова Яворівської райдержадміністрації Ростислав Новоженець провів нараду з питань наповнення дохідної частини бюджетів усіх рівнів

Голова Яворівської райдержадміністрації Ростислав Новоженець провів нараду з питань наповнення дохідної частини бюджетів усіх рівнів, створення нових робочих місць та погашення заборгованості з виплати заробітної плати. У січні-березні перевірено 24 підприємства, у яких зарплата нижча від мінімальної. Як підсумок, керівники 20 підприємств збільшили зарплату працівникам у 2,5 раза. Про це повідомило управління з питань внутрішньої політики Львівської ОДА.
Ростислав Новоженець закликав активізувати роботу спільно із силовими структурами району щодо керівників підприємств, які ухиляються погашати заборгованість з виплати заробітної плати.
Підприємство "Йоха-України" (суб'єкт СЕЗ "Яворів") тісно співпрацює з Новояворівським міським центром зайнятості. Середньомісячна заробітна плата на підприємстві становить 679 гривень. Чисельність працівників на 1 березня становить 304 особи. Упродовж січня-лютого на підприємстві створено 7 робочих місць, з них 6 осіб працевлаштовано за скеруванням Новояворівського міського центру зайнятості.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ