Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голові фракції “Батьківщина” у Львівській міській раді не дали зачитати заяву щодо відставки уряду

12 січня, на початку пленарного засідання сесії Львівської міської ради голова фракції “Батьківщина” Іван Денькович спробував зачитати з трибуни заяву фракції щодо відставки уряду, однак депутати підняли шум і не дали можливості Деньковичу виступити з трибуни, після чого він був змушений її залишити.
12 січня, на початку пленарного засідання сесії Львівської міської ради голова фракції “Батьківщина” Іван Денькович спробував зачитати з трибуни заяву фракції щодо відставки уряду, однак депутати підняли шум і не дали можливості Деньковичу виступити з трибуни, після чого він був змушений її залишити. Після того, як Денькович зайняв своє місце в залі, Сергій Бащук заявив, що слід прийняти заяву політради блоку “Наша Україна”.
 Перед тим заяву від блоку “Наша Україна” зачитав Богдан Бедрило.
 “Антикорупційна провокація – спроба неконституційної відставки уряду Юрія Єханурова продемонструвала політичнцу безпринципність деяких політичних сил, котрі поставили власні політичні цілі вище загальнодержавних інтересів, а особисті амбіції – понад волевиявлення українського народу.” Далі у заяві зазначається, що представники блоку “НУ” висловлюють подяку всім патріотичним демократичним силам, які не голосували за відставку уряду Єханурова, висловили свою підтримку Президенту та зазначили, що в майбутньій Верховній Раді слід сформувати пропрезидентську більшість. У заяві зазначається, що виборці побачили обличчя політиків без масок та театрального гриму, а тому висловили сподівання, що блок “Наша Україна” переможе на виборах. Під заявою підписалися ЛОО НСНУ, ЛКО НРУ, ЛОО КУН, ЛОО ПППУ, ЛОО ХДС та ЛОО УП “Собор”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ