Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Головна інспекція Міністерства оборони України проведе перевірку роботи 13-го армійського корпусу ЗОКу

Сьогодні, 7 лютого, в управлінні 13-го армійського корпусу Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України розпочинає роботу Головна інспекція Міністерства оборони України.
За планом інспекційних заходів передбачено, що під час роботи комісії, яку очолює головний інспектор Міністерства оборони України Петро Шуляк, її члени здійснять комплексну перевірку органів управління армійського корпусу, перевірить здатність офіцерів управління корпусу працювати при введенні вищих ступенів готовності та виконувати завдання за призначенням. Крім того, заплановано вивчення стану виконання заходів реформування армійського корпусу, а також пропозиції щодо удосконалення його організаційно-штатної структури.
Обов’язково буде перевірено професійна підготовка офіцерів управління об’єднання. Зокрема, військовослужбовці складатимуть заліки зі знання оперативного мистецтва, спеціальної та гуманітарної підготовки, Статутів Збройних Сил України. Відповідно до існуючих вимог особовий склад штабу та управління корпусу продемонструє своє вміння у виконанні вправ стрільб зі стрілецької зброї, а також фізичну силу та витривалість.
На вимогу головного інспектора Міністерства оборони України під час інспектування ретельно перевірятиметься стан озброєння й військової техніки, тилу, гуманітарного і соціального забезпечення, військової дисципліни та роботи з особовим складом. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ