Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Головна проблема нинішніх опозиційних сил - невирішена проблема лідерства, - Луценко

Лідер Громадянської ініціативи «Третя Українська республіка» Юрій Луценко вважає, що на політичній карті України може з'явитися ще одна партія. «Майдан - це друга спроба революції середнього класу. І він продемонстрував запит на партію середнього класу. Жодна з нинішніх опозиційних партій такому статусу не відповідає», - сказав він в ексклюзивному інтерв'ю «Комерсант-Україна».

При цьому на питання «чи будете ви причетні до появи нової партії», лідер ТУР відповів: «Не виключаю».

Також Юрій Луценко назвав «головну проблему нинішніх опозиційних сил - невирішену проблему лідерства».

За словами політика, він запропонував трьом лідерам план виходу з політичної кризи, однак питання єдиного кандидата від опозиції є однією з головних перешкод.

«Неможливо агітувати за «Батьківщину», яка не визначилася зі своєю кандидатурою. Неможливо агітувати за УДАР, який не пояснив відносини свого лідера з Конституцією. Неможливо пояснити людям, чому вони не можуть домовитися», - пояснив політик.

Водночас Луценко заявив, що «буде робити все, щоб створити єдиний план дій, алгоритм реформ, команду реформ і найбільш узгодженого лідера цих реформ». «Буду робити все, щоб залучити якомога більше опозиційних сил для досягнення цього результату», - резюмував Юрій Луценко.

3republic.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ