Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Головна ритуальна служба Львова каркаси вінків та корзин закупить у «знайомого» ФОПа

За даними відкритих джерел, Львівське комунальне підприємство «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг», директором якого є Олег Герасимюк, за результатами проведення спрощеної закупівлі придбає на 116,5 тис. грн каркаси вінків та корзини у фізичної особи-підприємця Яворського Богдана Романовича.
Ілюстративне фото

Йдеться про каркаси вінків та корзин, обплетені ялинковою та сосновою хвоєю, у загальній кількості 1150 шт., які мають бути поставлені на ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» до 25 грудня 2020 року.

Дана закупівля звертає на себе увагу тим, що товар комунальним підприємством буде закуплено у «знайомого» ФОПа, який вже перемагав в аналогічному минолорічному тендері, організованому головною ритуальною службою Львова.

За його результатами з ФОП Яворським Богданом Романовичем ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» уклав договір від 26.09.2019 року – щодо постачання каркасів вінків та корзин (1120 штуки). Його загальна вартість склала 146 тис. грн.

Про дану закупівлю Гал-інфо розповідало у публікації «Як у Львові "хімічать" на обрядових послугах». У матеріалі увага акцентувалась на тому, що відомості про Богдана Яворського, який зареєстрований як ФОП в 2011 році, «знайшлися» в електронних деклараціях Соломії Яворської, що обіймає посаду провідного спеціаліста Галицького відділу соціального захисту управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міськради. І що наявні факти вказували на те, що йдеться про близького родича її чоловіка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ