Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Головним завданням новообраного голови Ради „Нашої України” є створення умов для прозорих виборів голови партії – Петро Олійник

Головним завданням новообраного голови Ради партії „Наша Україна” є створення умов для проведення чесних, прозорих виборів з’їздом НСНУ голови партії, що буде проведено через декілька місяців. Про це сьогодні, 8 грудня, під час брифінгу заявив голова ЛОО НСНУ Петро Олійник.
«Як було сказано новообраним головою ради партії та почесним головою партії Віктором Ющенком, головним завдання новообраного голови є організація і проведення прозорого з’їзду. Це думка усіх членів ради та обласних організацій, яка повинна бути врахована. Балога – це людина, яка прийшла, щоб організувати чесні вибори, і ми маємо наміри об’єднати всі демократичні сили – як парламентські, так і позапарламентські. Безумовно, це вимагає часу, і ми розуміємо, що в цій політичній ситуації знаходиться Україна. Тому Балога був запропонований Президентом. Процеси в Раді партії відбувались непрості, але це ще раз підтверджує, що в нас є внутрішня дискусія, і наказ чи вказівка будь-кого не є указом для всіх», – сказав Петро Олійник.
На думку Петра Олійника, НСНУ ще раз довела свою демократичну суть.
Нагадаємо, 7 грудня відбулося засідання Ради партії “Наша Україна”. Рада обрала своїм головою Віктора Балогу, а головою Центрвиконкому – Романа Безсмертного. Було обрано також Президію Ради “Нашої України” у складі 14 осіб.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ