Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Головний потенціал міста – дрібні підприємці – Теодор Гудзяк

Новий міський голова Винник Теодор Гудзяк обіцяє створити місту імідж території, привабливої для підприємців. «У Винниках є багато дрібних підприємців, які досі не мали можливості нормально працювати. Але саме вони – головний потенціал міста», – сказав сьогодні, 24 травня, під час прес-конференції Теодор Гудзяк. Він також додав, що потрібно змінити ставлення громадськості до влади, заохотити людей до активності.
Теодор Гудзяк бачить Винники містом-супутником Львова з розвинутою інфраструктурою. «Потрібно добре продумати стратегію розвитку міста. Можливо, це буде наукове чи студентське містечко. Також потрібно приваблювати інвесторів для розвитку туристичної галузі. Адже тут, під Львовом, можна створити систему недорогих готелів, кемпінг, розвивати «зелений туризм», зрештою ми маємо чудову природу: два озера та скелі», – поділився планами Теодор Гудзяк. Щоправда, конкретних інвестиційних проектів міська влада наразі ще не має.
Найнагальнішими ж питаннями, на думку нового міського голови, є ремонт доріг, водовідведення, впорядкування цвинтарів та вивезення сміття. Також він зазначив, що сподівається реалізувати проект молодіжного житлобудування, адже на обліку Винниківської міської ради перебуває понад 300 осіб, які потребують поліпшення житлових умов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ