Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Головний редактор «Експресу» судитиметься про захист честі і гідності

Головний редактор «Експресу» Ігор Починок звернеться до суду зі спростуванням поширеної про нього інформації. Про це йдеться у заяві редактора найбільш тиражного у регіоні видання, поширеній у ЗМІ.
 

 

Подаємо текст заяви повністю:

 

«У зв’язку із появою на деяких інтернет-ресурсах матеріалів, що, як можна зрозуміти,  ставлять за  мету скомпрометувати  мене як редактора газети, відповім коротко і доступно для кожного із замовників цих побрехеньок. 

 

Документально спростовую кожне речення із поширених сьогодні в інтернеті наклепів на мою адресу.

 

Розумію, що  у такий брудненький спосіб мафіозна група, що включає і деяких прокурорів,  і деяких депутатів, і деяких чиновників, пробує зводити порахунки  зі мною за принципову позицію газети щодо викриття їх оборудок з бюджетними коштами, земельними та лісовими ресурсами, майном громади.

 

Не вступатиму із мафією у дискусію, оскільки переконаний, що з людьми, які діють поза межами моралі та закону,  не може бути будь-яких спільних тем для обговорення. Просто звертаюся з відповідним позовом про спростування поширених недостовірних відомостей  у суд і запрошую на відкриті судові засідання усіх, кого цікавлять мої приватні справи.

 

Мафіозі і прокурорам, що їх обслуговують, раджу прислухатись до сезонних порад лікарів, і, задля заспокоєння нервів, терміново розпочати прийом вітаміну В6.

Гарантую, що ваші нерви чекають серйозні випробування і надалі».

 

Ігор Починок, головний редактор газети «Експрес».

 

Нагадаємо, напередодні ряд львівських ЗМІ поширили інформацію, у якій Ігор Починок звинувачується у причетності до незаконного придбання землі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ