Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Головний "ритуальник" Львова та його дружина на "обрядових послугах" минулоріч заробили майже 600 тис. грн

Директор Львівського комунального підприємства "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" Олег Герасимюк минулого року за основним місцем роботи отримав заробітну плату у розмірі 319 411 грн.
Ілюстративне фото

Його дружина - Анастасія Бойко – заробітну плату у розмірі 277 292 грн. Дані відомості вказані в щорічній е-декларації Олега Герасимюк за 2019 рік, що була подана 13 березня 2020 року.

Олег Герасимюк, згідно відомостей в декларації, є власником земельної ділянки в м. Рава-Руська Жовківського району загальною площею (м2): 741,00 (дата набуття права якої 26.10.2005 р.) та об'єкта незавершеного будівництва: житлового будинку в м. Рава-Руська загальною площею (м2): 152,30.

Його дружина Анастасія Бойко має у власності легковий автомобіль марки: сітроен (модель: С4, рік випуску: 2013). дата набуття права якого - 24.03.2018 р., вартість на дату набуття – 226 587 грн.

Декларант також вказав відомості про грошові активи: готівкові кошти – власні (у розмірі 170 000 грн.) та дружини ( у розмірі 20 000 дол. США та у розмірі 280 000 грн).

Цікаво, що, вказуючи відомості про дохід Анастасії Бойко (про розмір заробітної плати, отриманої за основним місцем роботи - 277 292 грн), Олег Герасимюк не вказав інформації про джерело доходу (себто відомостей про те, де саме його дружина отримувала зарплату).

Водночас із декларації Бойко Анастасії Володимирівни за 2019 рік, що була подана 16 березня 2020 року після звільнення, відомо, що вона працювала на посаді заступника директора ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" (себто Олега Герасимюка).

Львівське комунальне підприємство "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" підпорядковане департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

ЛКП займається організацією поховання померлих і надання ритуальних послуг, утримання місць поховання згідно із встановленими санітарними нормами, благоустрієм всіх міських кладовищ.

З 10 серпня 2018 року директором ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" призначено Олега Герасимюка, який до цього був безробітним і перебував на обліку у Жовківському районному центрі зайнятості.

Раніше Олег Гарасимюк працював слідчий УМВСУ у Львівській області, державним інспектоом з охорони навколишнього природного середовища та радіаційної безпеки Державної екологічної інспекції у Львівській області, , обіймав керівні посади в ДП "Львівстандартметрологія".

Зазначимо, у 2017 році попередній директор ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" Василь Глова був затриманий за підозрою в отриманні 4 тисячі доларів хабара.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ