Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Головний суд на виборах виконає вимогу Тимошенко

Вищий адміністративний суд розглядатиме скарги на рішення ЦВК зі встановлення результатів виборів президента своїм повним складом суддів. Про це повідомив глава ВАС Олександр Пасенюк під час зустрічі з президентом Віктором Ющенком, повідомляє прес-служба суду.

"Суддя-доповідач у справі визначатиметься автоматизованою системою документообігу суду зі складу всіх суддів ВАС. Він же буде головуючим у судовому засіданні", - зазначається у повідомленні.

Прес-служба заявила, що у ВАС наразі працює 55 суддів.

Пасенюк також наголосив, що Вищий адмінсуд готовий забезпечити законність та оперативність розгляду скарг стосовно результатів виборів президента та є всі законодавчі та організаційні передумови для нормального розгляду таких скарг.

Як відомо, прем'єр Юлія Тимошенко у вівторок має намір подати позов у ВАС щодо незаконності протоколу ЦВК про встановлення результатів виборів президента.

Раніше перший віце-прем'єр Олександр Турчинов заявив, що Тимошенко наполягатиме на розгляді її позову щодо результатів президентських виборів повним складом суддів ВАС, передає Українська правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ