Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Головний тренер «Карпат» каже, що жодної бійки між Батістою та Кузнєцовим не було

У ФК «Карпати» (Львів) заперечують факт бійки між гравцями Кузнєцовим та Батістою. Про це повідомив інформаційний центр львівського клубу.

 

Гендиректор ФК "Карпати" Ігор Дедишин, говорячи газеті «Спорт-Експрес в Україні» про ігрове зіткнення гравців «Карпат» Сергія Кузнецова та Батісти, внаслідок чого перший зазнав ушкодження, зазначив: «Пересічна робоча ситуація, нічого надзвичайного в цьому я не бачу. Такі ситуації трапляються нерідко, причому не лише у нас, а й в будь-якій іншій команді».

 

Безневинний, на перший погляд, коментар став причиною появи інформації про бійку між Батістою і Кузнецовим – буцімто, бразилець зламав Сергію ніс, – йдеться в повідомленні.

 

«Навіть не знаю, хто там що понавигадував – жодної бійки не було, – повідомив телефоном з Туреччини головний тренер команди Олег Кононов. – Що сталося? На тренуванні, у верховій боротьбі, нападники зіткнулися, внаслідок чого Сергій зазнав травми. Звичайний ігровий епізод. Вже від сьогодні Сергій Кузнецов тренується у загальній групі».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ