Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Головний з Євро-2012 у Львові очолить управління транспорту

У міському управлінні транспорту з вівторка буде зміна керівництва. про це сьогодні, 28 січня, розповів міський голова Львова Андрій Садовий, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«З вівторка у нас змінюється керівництво управління транспорту. Управляти транспортом буде Олег Засадний, який здобув дуже великий досвід, як керівник департаменту з підготовки міста до Євро 2012. Переходить на роботу заступника управління транспорту пан Олег Вілюра, який працював у департаменті «Євро 2012»,він займався питаннями інфраструктури. 

Пан Микола Жук і пан Андрій Білоус вертаються на роботу у Львівську Політехніку. Така була домовленість з керівництвом Політехніки, що ми беремо людей, але потім зі збагаченим досвідом повертаємо їх в Політехніку, щоб вони могли вчити дітей, маючи вже практичний досвід», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, Олег Вілюра досі обіймав посаду заступника директора департаменту «Євро 2012», начальника управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури.

Як повідомили у відділі кадрів Львівської міської ради, Олег Засадний буде в.о. начальника управління транспорту та зв’язку.

Фото - lifeandsport.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ