Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Головою Городоцької райради став член БЮТ, а «Наша Україна» в раді опинилася в опозиції

Головою Городоцької райради обрали члена Блоку Тимошенко Василя Полумацканича — повідомив „Гал-info” міський голова Городка Іван Саган. Це вже п’ята із загалом 20-ти районних рад, яку очолив представник блоку Тимошенко. Сесія Городоцької районної ради відбулася 20 квітня.
За Василя Полумацканича, який був начальником Городоцької СЕС, як повідомив Іван Саган, проголосувало 32 із 50 депутатів райради, тоді як за його основного суперника члена блоку «Наша Україна» Володимира Погрелюка — 12 депутатів.
Як зазначив міський голова Городка, «Нашій Україні» не тільки не вдалося отримати свого голову райради, більше того, в Городоцькій районній раді «Наша Україна» разом із партією „Реформи і Порядок” опинилася поза більшістю, яку утворили БЮТ, ПППУ, партія «Відродження», блок Литвина, партія «Еко+25%» та частково ГП «Пора».
На сесії Городоцької райради, як розповів Іван Саган, також також обрали двох заступників голови ГРР. Першим заступником голови ради став член ПППУ Іван Проць, а другим — єдиний депутат-жінка в Городоцькій районній раді, член партії «Відродження»
Люся Богоніс.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ