Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Головою Мостиської РДА залишиться Михайло Мартин

Голова Львівської ОДА Олег Синютка скерував подання Кабінету Міністрів України з проханням порушити клопотання перед Президентом України щодо призначення Мартина Михайла Михайловича на посаду голови Мостиської районної державної адміністрації Львівської області.

Зокрема, у поданні сказано: Мартин М.М., 9 жовтня 1965 року народження, громадянин України, освіта вища, у 1998 році закінчив Львівський державний університет ім. І. Франка, за спеціальністю економіка підприємства, за фахом -- економіст, у 2010 році - Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, за спеціальністю державне управління, за кваліфікацією магістр державного управління.

Мартин М.М. розпочав свою трудову діяльність у червні 1982 року помічником комбайнера, згодом шофером колгоспу «Жовтень», с. Стоянці Мостиського району, а з листопада 1983 року до листопада 1985 року проходив службу в армії.

Після служби в армії, з лютого 1986 року до квітня 1991 року, працював інструктором по спорту колгоспу «Жовтень», с. Стоянці Мостиського району.

З червня 1992 року до грудня 2000 року працював директором приватного підприємства «Світанок», с.Малнів Мостиського району.

З січня 2001 року працював директором Дитячо-юнацької спортивної школи «Майбутні надії» ФСТ «Колос», с. Малнів Мостиського району, а з липня 2004 року до грудня 2010 року - директором фермерського господарства «Агро-Лан», с. Стоянці Мостиського району.

З березня 2011 року до березня 2013 року працював директором фермерського господарства «Стоянцівське», с. Стоянці Мостиського району.

З березня 2013 року до травня 2014 року тимчасово не працював.

З 8 травня 2014 року до цього часу працює на посаді голови Мостиської районної державної адміністрації.

Аналогічне подання скеровано до Адміністрації Президента України – з проханням розглянути кандидатуру Мартина Михайла Михайловича на посаду голови Мостиської районної державної адміністрації Львівської області.

Попередньо кандидатура Мартина Михайла Михайловича пройшла погодження в АП.

.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ