Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Головою обласної організації ВО „Свобода” затверджено Ірину Сех

Головою обласної організації Всеукраїнського Об'єднання „Свобода” затверджено Ірину Сех – депутата Львівської обласної ради, голову Бродівської районної організації ВО „Свобода”. Колишнього голову Львівської обласної організації Олега Панькевича на останньому з'їзді було обрано заступником голови партії. 9 липня відбулася конференція Львівської  обласної організації, на якій делегати й ознайомилися з такими рішеннями XIII звітно-виборного з'їзду партії, що відбувся в Києві. 
Учасники конференції обговорили сучасну політичну ситуацію в Україні і накреслили завдання партії на найближчий період. Зокрема, ВО „Свобода” розширюватиме мережу осередків партії, активізує роботу з підготовки кадрів через самоосвіту та партійну школу, вироблятимуть єдину стратегію задля ефективної депутатської діяльності та активізації роботи зі зверненнями громадян. Задля цього ВО „Свобода” закріпило своїх депутатів за районами Львова та області. У планах партії – вдосконалювати механізм постійного донесення до людей ідей партії та її позицій щодо суспільно-політичної та соціально-економічної ситуації в Україні.
Делегати партійної конференції взяли участь у віче, яке відбулося на центральній площі Львова, біля пам'ятника Тарасу Шевченку. Учасники цього заходу (близько тисячі львів'ян) прийшли висловити протест реваншу кучмізму, який став реальністю в Україні після останніх коаліційних домовленостей у Верховній Раді. На віче виступив депутат Пустомитівської районної ради, голова Пустомитівської районної організації ВО „Свобода” Ярослав Мудрий. Він наголовив, що хоча помаранчеві сили й узяли більшість голосів у Верховній Раді, нині, через брак патріотизму та байдужіть до національної ідеї вони втрачають владу.
Олег Тягнибок нагадав, що ВО „Свобода” неодноразово застерігало проти загравання із соціалістами, які послідовно проводили антиукраїнську політику, і завжди виступало за проведення люстрації за принципом трьох „К” – усунути від влади кучмістів, кагебістів та комуністів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ