Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Головою Пустомитівської РДА має стати Володимир Говенко

Голова Львівської ОДА Олег Синютка скерував подання Кабінету Міністрів України з проханням порушити клопотання перед Президентом України щодо призначення Говенка Володимира Євстафійовича на посаду голови Пустомитівської районної державної адміністрації Львівської області.

Зокрема, у поданні сказано: «Говенко В.Є., 16 серпня 1954 року народження, громадянин України, освіта вища, у 1976 році закінчив Львівський політехнічний інститут, за спеціальністю електропривод і автоматизація промислових установок, за фахом - інженер-електрик. У 2001 році закінчив Львівський філіал УАДУ при Президентові України, за спеціальністю державне управління, за фахом - магістр державного управління.

Після закінчення навчання в інституті працював з жовтня 1976 року до лютого 1992 року на інженерних посадах у Львівському науково-дослідному радіотехнічному інституті, Львівському науково-дослідному інституті радіоелектронної апаратури та Львівському науково-дослідного інституті побутової радіоелектронної апаратури.

З червня 1980 року до червня 1982 року проходив строкову військову службу в армії.

З березня 1993 року до вересня 1994 року працював у Пустомитівській районній державній адміністрації на посадах: завідувача відділу соціально-економічного розвитку, заступника голови райдержадміністрації та першого заступника голови райдержадміністрації.

З грудня 1994 року до березня 1997 року працював помічником-консультантом народного депутата України при Пустомитівській районній раді народних депутатів та Пустомитівській районній державній адміністрації.

У 1997-2006 роках працював першим заступником голови Пустомитівської райдержадміністрації.

З січня 2006 року до жовтня 2008 року очолював Державну податкову інспекцію у Пустомитівському районі.

З листопада 2008 року працював начальником управління Державного казначейства у Пустомитівському районі Головного управління Державного казначейства України у Львівській області, а з грудня 2011 року до червня 2014 року - начальником управління Державної казначейської служби України у Пустомитівському районі Львівської області.

З 12 червня 2014 року працював заступником голови Пустомитівської райдержадміністрації, а з 28 жовтня 2014 року до цього часу працює тимчасово виконуючим обов’язки голови Пустомитівської районної державної адміністрації».

Аналогічне подання скеровано до Адміністрації Президента України – з проханням розглянути кандидатуру Говенка Володимира Євстафійовича на посаду голови Пустомитівської районної державної адміністрації Львівської області.

Попередньо кандидатура Говенка Володимира Євстафійовича пройшла погодження в АП.

Довідка (за uk.wikipedia.org).

Пустоми́тівський райо́н — район України у центрі Львівської області. На півночі до району примикає обласний центр місто Львів. Адміністративний центр — місто Пустомити. Населення становить 114 047 осіб (на 1 серпня 2013). Площа становить 953 км², займає дванадцяте місце серед 20 районів області. Утворено 1959 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ