Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Голову громадської ради при ДФС Львівщини усунули

Сьогодні, 21 лютого, відбулося чергове засідання громадської ради при ГУ ДФС у Львівській області на яке зі 101 члена прийшло близько 30. Оскільки не вдалося зібрати кворум, але була присутня достатня кількість членів правління, вирішили заслухати звіт голови громадської ради Віктора Горбача. Про це в коментарі Гал-інфо повідомила член громадської ради, громадська активістка, голова правління ГО «Варта700» Наталія Шелестак.

«За підсумками звіту було прийнято рішення визнати роботу голови незадовільною та усунути його від виконання обов'язків голови громадської ради. Тимчасово виконуватиме обов’язки голови громадської ради його заступник Михайло Коропецький», - сказала Наталія Шелестак.

Окрім того, було прийнято рішення виключити з ради тих, хто не ходить на засідання.

«Рада, по суті, не збирається на засідання вже рік. Якщо так далі піде, то немає сенсу в існуванні цієї ради. Я запропонувала розформувати громадську раду взагалі. Однак моя пропозиція не була підтримана», - сказала Наталія.

Як зазначила Наталія Шелестак, в березні має відбутися ще одне засідання громадської ради при ГУ ДФС у Львівській області.

«На цьому засіданні я знову пропонуватиму розформувати громадську раду, адже вона вже рік не може зібрати кворум, хоч люди і працюють в комісіях», - зазначила Наталія Шелестак.

Нагадаємо, що громадська рада при ДФС працює з 2015 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ